Όλος ο Ολυμπιακός περνάει από την κρησάρα του Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός πήγαινε καβάλα στ’ άλογο δυο χρόνια τώρα, αφρενάριστος. Κι έρχεται ο τελικός και κάθεται επάνω στο παγωτό με τον ΠΑΟΚ. Και με γκολ του 90’. Μάλιστα. Κι αρχίσανε τα παπαγαλάκια να δουλεύουνε. Ότι έλειπε ο Μπα, έλειπε ο Παπασταθόπουλος και άλλα τέτοια.

Ότι ο Σεμέδο έκανε λάθη, λες κι απαγορεύονται τα λάθη στο ποδόσφαιρο. Ότι δεν είναι παιχνίδι των λαθών. Άλλο θέλω να σου πω. Αν ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλευτεί αυτή την ήττα, θα πάει νίλες την επόμενη χρονιά.

Είχε ξεχάσει πως είναι η ήττα. Κι αν τις έκανε με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα μπατζάκι του. Το πρωτάθλημα το είχε σηκώσει. Άτρωτος ένιωθε ότι είναι ο  Ολυμπιακός, δεν τον αγγίζει κανένας. Πάντα θα έβρισκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Στον τελικό, μάστορα, χάλασε η συνταγή. Γιατί κι ο ΠΑΟΚ, μπάλα παίζει κι αυτός. Κι απ’ ό,τι φάνηκε, ο Γκαρσία το είχε μελετήσει το παιχνίδι. Και το σήκωσε δίκαια ο ΠΑΟΚ.

Να σου πω και το άλλο. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το μοναδικό της χρονιάς, που ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι σε πίεση. Δεν ήταν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέχασαν δυο χρόνια τώρα τι σημαίνει πίεση στο πρωτάθλημα. Στο χαλαρό την έβγαζαν.

Και τώρα, τι γίνεται, μάστορα; Αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός για τους χρόνου; Να στο πω. Αν κέρδιζε το κύπελλο, μπορεί να ήταν ο ίδιος. Και δεν σου λέω για αυτούς που θα πάρουν μεταγραφή, όπως ο Καμαρά. Για τους άλλους λέω.

Όλοι θα περάσουνε από την κρησάρα του Μαρινάκη. Άπαντες. Μετά από την ήττα από τον ΠΑΣ 3-0 πριν από τρία χρόνια ο Μαρινάκης τους είχε διώξει όλους, μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν θα κάνει το ίδιο, έτοιμη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Μαρινάκης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να την φτιάξει καλύτερη. Οπαδός πρωίστως είναι ο Μαρινάκης. Τέρμα οι μεταγραφές τύπου Λαλά και Ραφίνια, μόνο αυτό σου λέω. Θα πάρει ό,τι του ζητήσει ο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα