Όλως τυχαίως όλα έγιναν ταυτόχρονα

Τις ημέρες που ετοιμαζόταν ο Νίκος Παπανδρέου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ανακοίνωσαν ότι στις επόμενες μετρήσεις τους θα συμπεριλάβουν και τον αδελφό του Γιώργο

Τις ημέρες που η Opinion Poll δημοσιοποίησε τη δημοσκόπηση για το ποιος προηγείται στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ, ρωτήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ.

Η εκτίμηση του κ. Παπανδρέου ήταν ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν ραμμένες στα μέτρα αυτών που τις παρήγγειλλαν. Ο ίδιος, όμως, απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα για τις εσωκομματικές εκλογές. Ούτε για τον ποιον προτιμά, ούτε έστω την απλή ρήση «το ΚΙΝΑΛ έχει πρόεδρο, οπότε ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου, ειδικά αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης».

Όλως τυχαίως, τις ημέρες που ετοιμαζόταν ο Νίκος Παπανδρέου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ανακοίνωσαν ότι στις επόμενες μετρήσεις τους θα συμπεριλάβουν και τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα