Ολυμπία Οδός: Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο – Η 70χρονη κινούνταν ανάποδα επί 1 χιλιόμετρο

Η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/9) στην Ολυμπία Οδό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tempo24, το όχημα που οδηγούσε η 70χρονη γυναίκα φέρεται ότι κινείτο στο αντίθετο ρεύμα για περίπου 1 χιλιόμετρο. Όπως προκύπτει, εισήλθε στην Ολύμπια Οδό, από τον κόμβο των Σελιανιτίκων με κατεύθυνση την Πάτρα και όταν έφθασε στις σήραγγες της Παναγοπούλας, αντί να συνεχίσει κανονικά την πορεία της, επέλεξε τη διαδρομή που ακολουθούν τα οχήματα επικίνδυνου φορτίου.

Στη συνέχεια, φέρεται να αποπροσανατολίστηκε και έκανε αναστροφή οδηγώντας προς το Αίγιο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, παρά τα σήματα διερχόμενων οδηγών, που απέφυγαν τη σύγκρουση κάνοντας ελιγμούς, η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί πως κινούταν ανάποδα, καθιστώντας τη σύγκρουση αναπόφευκτη.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη σφοδρή σύγκρουση το ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τη γυναίκα να εγκλωβίζεται μέσα και να απανθρακώνεται, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του άλλου οχήματος, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, δυστυχώς, λίγο αργότερα, ο ένας από τους δύο υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα