ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν αρχίζει τα “#UEFAmafia”, χάνει την πρόκριση και στο Europa League

Η «Α» και η iapopsi.gr το είχαν γράψει καθαρά: Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και την επιστολή στη FIFA για τις αφρικανικές χώρες, ότι δεν τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επειδή κολλήσανε κορωνοϊό, Χασάν και Ελ Αραμπί. Κι ήρθαν τα δυο πεναλτάκια στη Μασσαλία από τον Ισπανό Μανθάνο.

Απλά πράγματα είναι αυτά για όσους ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι. Άπαξ και πας κόντρα, αντίο σας. Το σύστημα θα σε καταπιεί. Τελεία και παύλα που λέει ο γίγας Κόλκας.

Κι αν αρχίσουνε τώρα στον Ολυμπιακό να γράφουνε για UEFAmafia και άλλες τέτοιες παπαριές όπως το Σαββιδοτεχνείο κι ο Κόλκας μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ίσα που χάνει και την πρόκριση και στο Europa League. Απλά πράγματα είναι αυτά.

Η UEFA και η FIFA πουλάει ένα προϊόν πανάκριβο. Μπάλα. Και πάει ο Ολυμπιακός και σηκώνει λάβαρα επανάστασης. Αντίο σας. Πάρε ένα Μανθάνο για να γίνεις καλό παιδί. Φως – φανάρι είναι η δουλειά. Κι άντε, σου λέω εγώ ο Ραφίνια πατάει τη γραμμή. Το χέρι του είναι μέσα ή έξω;

Σιγά, μην κάτσουνε κι ασχοληθούνε οι VARistes. Πάρε το πεναλτάκι κι από δω πήγαν κι άλλοι. Έτσι είναι. Πας κόντρα στα συμφέροντά μας κύριε Ολυμπιακέ, το πληρώνεις αμέσως.

Το κατάλαβαν αυτό στον Ολυμπιακό; Λογικό είναι οι παίκτες να κάνουνε παράπονα για τη διαιτησία στα κανάλια. Κι ο Ραφίνια έκανε  και ο Πέδρο Μαρτίνς. Επισήμως, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το τραβήξει το σκοινί με ανακοινώσεις.

Άπαξ και το συνεχίσει, τον πετάνε εκτός. Χάνεις κι από την Πόρτο στο Φάληρο. Είναι, λέει, αδιάφορη η Πόρτο. Κι η Μάνσεστερ Σίτι αδιάφορη είναι κι αυτή που παίζει με την Μαρσέιγ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα