Ολυμπιακός: «Έπεσε» το σύστημα για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ!

Ως το παιχνίδι της χρονιάς αντιμετωπίζεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός,  επιχείρησε να δώσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα μέσω του διαδικτύου και συνάντησε την σφοδρή επιθυμία χιλιάδων φιλάθλων να αποκτήσουν το «,αγικό χαρτάκι».

Από τη ζήτηση … έπεσε το σύστημα διάθεσης εισιτηρίων με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να καταβάλουν προσπάθειες για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Φυσικά το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα στο φαληρικό γήπεδο.

Μία μέρα νωρίτερα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε ενημερώσει τα εξής:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 1/12 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 25/11 και καθημερινά έως Παρασκευή 29/11 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Πέμπτη 21/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί

ισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Διαβάστε επίσης