Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» του Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Το θετικό για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του ήταν πως την Τρίτη (07/02) ο Ινμπόμ Χουάνγκ ένιωθε πολύ καλύτερα και σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο την Τετάρτη (08/02) και συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, ο Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει πως μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας και αν βρεθεί στην αποστολή δύσκολα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Πεπ Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός θεωρείται πως δεν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Σε περίπτωση πάντως που ο Ινμπόμ Χουάνγκ είναι στην ενδεκάδα, εν αντιθέσει με τον Χάμες Ροντρίγκες, τότε αυτός θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή, παίζοντας μπροστά τους Εμβιλά και Σαμασέκου.

Τέλος, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να δώσει τη φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που προτιμάται στα ματς του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Σέρχι Κανός, στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Μπακαμπού να είναι στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα