Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τον «κόκκινο εφιάλτη» όρισε VARista ο Κλάτενμπεργκ!

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ κάνει ψυχολογικό «καψόνι» στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει λογική αυτό που έκανε, να βάλει VARista τον… Ευαγγέλου στο ματς, στην θέση του Πορτογάλου Μπρούνο Εστέβες που λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως λέει η ΚΕΔ, δεν πέταξε για την Αθήνα.

«Εφιάλτης» για τον Ολυμπιακό είναι ο Ευαγγέλου. Ήταν VARistas στον περσινό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός 0-0, όταν με χρήση VAR και χωρίς την γραμμή του οφσάιντ, είχε ακυρώσει το γκολ του Σουντανί.

Μετά από εκείνο το ματς, όπου και ο Χούμπελ είχε καταδικάσει την απόφαση του Ευαγγέλου, ο Κλάτενμπεργκ δεν τον χρησιμοποίησε σε αγώνα του Ολυμπιακού. Και βρήκε παιχνίδι να τον βάλει. Στο ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα