Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μασούρας, Γκάρι δεν μαρκάρουν, Μπίσεσβαρ, Ζίφκοβιτς με τα χέρια στην μέση

Άντε, απόψε. Βάλτα να πάνε, πήγανε τα μπαλάκια. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα. Έτσι και δεν μπει γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά, απ όποια ομάδα, πάλι σκηνικά Τούμπας θα έχουμε. Πιο αργοί κι από το ριπλέι της τηλεόρασης.

Για μένα, το ματσάκι θα κριθεί από τα πλάγια και για τον Ολυμπιακό και για τον ΠΑΟΚ. Από τον Γκάρι Ροντρίγκεζ και τον Μασούρα κι από τον Ζίφκοβιτς και τον Μπίσεσβαρ ή τον Μιτρίτσα. Να στο εξηγήσω.

Ο Μασούρας με τον Ροντρίγκεζ είναι καλοί μπροστά, αλλά δεν αμύνονται. Μέχρι κι ο Ρότα πήγε να βάλει γκολ. Σάλιακας , Λύρατζης και Κώτσιρας αλώνιζαν από τα πλάγια ανενόχλητοι στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτι κατεβασιές του Σίντκλεϊ από τα πλάγια, δεν κατάφερε ο Γκάρι να τις αναχαιτίσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του με την πλάγια γραμμή. Ο Μπίσεσβαρ είναι μονίμως με τα χέρια στην μέση, τον πήραν και τα χρόνια, δεν μαρκάρει. Είναι γι άλλες δουλειές. Ο Ζίφκοβιτς, μία στις τόσες γυρνάει πίσω για να μαρκάρει.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, άπαξ και οι πλάγιοι δεν μαρκάρουν, αντί σας. Τώρα, θα πεις, ποιο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ρε. Αν ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ τι παίζουνε; Αναχρονιστικό και παρωχημένο;  Άλλη κουβέντα είναι αυτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα