Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Μπεργκ

Πιο κοντά ήρθαν Ολυμπιακός και Μάρκους Μπεργκ τις τελευταίες ημέρες και ίσως φτάσουν σε συμφωνία μέσα στην εβδομάδα. Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί εδώ και καιρό την προτεραιότητα των Πειραιωτών όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης και οι επαφές έχουν φτάσει στο τελικό σημείο αν και από τον Ολυμπιακό ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το παραμικρό.
Οι πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους για τριετές (2+1) συμβόλαιο και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο διεθνής άσος, ο οποίος σημειωτέον έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας, ζητά 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ίσως αυτή η διαφορά με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων να γεφυρωθεί, αφού και ο Μπεργκ θέλει σύντομα να έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Την προσπάθεια του Ολυμπιακού ίσως διευκολύνει η επιθυμία της γυναίκας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, την οποία λάτρεψαν από το πέρασμα του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και έχουν αγοράσει και σπίτι στα Νότια Προάστια.

Διαβάστε επίσης