Ολυμπιακός: Ποιος Μήτρογλου; Άλλος πρώην προ των πυλών…

Η α΄΄λήθεια είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «ψήνεται» για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ έχει να παίξει μπάλα τουλάχιστον 1,5 χρόνο και θα απαιτηθεί ένα μεγάλο διάστημα προπονήσεων και αγώνων για να επανέλθει.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοια πολυτέλεια.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα επιστροφής του. Χώρια που στο Λιμάνι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Χασάν για να πάρουν απόφαση σχετικά με το αν θα πάνε για φορ ή όχι το Γενάρη.

Ο Μαρτίνς έλεγε μετά το ματς με την Λάρισα πως ο Ολυμπιακός θα πάει σίγουρα για αριστερό μπακ, ωστόσο το Λιμάνι βοά ότι στις σκέψεις των «ερυθρόλευκων» είναι και ο επαναπατρισμός του Παναγιώτη Ρέτσου.

Πλέον ο 22χρονος άσος αγωνίζεται δανεικός στη Σεντ Ετιέν, αλλά κι εκεί αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ως εκ τούτου μια πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Για τις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» ο Πέδρο Μαρτίνς (στον οποίο παρεπιπτόντως αρέσει πολύ ο Πινακάς της Λάρισας) σχολίασε:

“Η διοίκηση γνωρίζει τις ανάγκες και αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις. Σίγουρα θα πάμε για παίκτη στη θέση του Βινάγκρε που θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο. Θα περιμένουμε και τη διάγνωση του γιατρού για τον Χασάν, για να δούμε αν χρειαστεί ενίσχυση κι εκεί. Η διοίκηση είναι ενήμερη”.

Και πρόσθεσε ο Πορτογάλος: «Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις μεταγραφές, επειδή μπορεί το επίπεδό μας να μην ήταν το πάντα το καλύτερο. Υπήρχε όμως κούραση, οι παίκτες είναι εξαντλημένοι από τα πολλά παιχνίδια, δεν έγινε προετοιμασία. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει σωστά πράγματα. Δεν έχουμε χάσει το αγωνιστικό μας πνεύμα, έχουμε φιλοδοξία και η νοοτροπία παραμένει η ίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα