Μαρινάκης: «Το πρωτάθλημα είναι στημένο, κάντε κάτι»

Στα άκρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με νέα οργισμένη ανακοίνωση, καλεί FIFA/UEFA, πολιτεία να λάβουν μέτρα

Μετά από την καυτή τοποθέτησή του στη χθεσινή (22/1) συνάντηση των «Big 4» ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, επανέρχεται -ένα 24ωρο μετά- και σε νέα καυτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει -πάλι- λόγο για στημένο πρωτάθλημα που δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Επικαλείται τις συνθήκες του αγώνα Λαμία – ΠΑΟΚ (όπου έγινε τεχνική βλάβη στο VAR) και καλεί FIFA/UEFA, πολιτεία να τηρήσουν την νομιμότητα και να πάρουν μέτρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η δημόσια τοποθέτηση του Β. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει πλέον λάβει μορφή καταγγελίας εις βάρος όλων των αρχών (εγχώριων και διεθνών) για την αδράνειά τους να λάβουν μέτρα.

Και μπορεί στην Ελλάδα, η ΕΠΟ του κυρίου Γραμμένου και η Super League 1 -για λόγους εσωτερικής ισορροπίας- να κάνουν ότι δεν ακούν και βλέπουν.

Υπάρχουν, όμως, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και βεβαίως η ελληνική πολιτεία που πρέπει και οφείλει να λάβει μέτρα και να ερευνήσει ΑΜΕΣΑ τις παραπάνω καταγγελίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει: «Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

 

ΠΑΟΚ: «Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό»

Διαβάστε επίσης