Ολυμπιακός: «Θέλουμε κι εμείς Βοτανικό»! (Άρχισαν τα όργανα)

Άρχισαν τα όργανα, κουνήσου απ’ τη θέση σου, που λέει και το τραγούδι. Μόλις έβαλε μπροστά η κυβέρνηση το σχέδιο Βοτανικός να φτιάξει γήπεδο στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός, ο Ερασιτέχνης, σήκωσε κι αυτός φωνή. Θέλουμε κι εμείς «Ολυμπιακή Πολιτεία», σου λέει.

Όπως ο Παναθηναϊκός πάει να φτιάξει την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο Βοτανικό, θέλει κι ο Ερασιτέχνης. Έτσι πάει το πράγμα και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει.

Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα το χρηματοδοτήσει η Πολιτεία, με ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και τα ρέστα, σου λένε οι Ολυμπιακοί. Το γράφει και το to10.gr. Σου λέει, εκεί δίνεται κρατικό χρήμα. Μάλιστα. Και γιατί να μην δώσει και σε μας; Κι εμείς έχουμε οικόπεδα του δήμου στον Πειραιά.

Είμαστε Ολυμπιακός, σου λέει το δημοσίευμα και δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις. Ούτε υποδομές ούτε τίποτα. Όπως θα φτιάξετε ωραία πράγματα στον Παναθηναϊκό, κι εμείς μία από τα ίδια. Είναι για να τρέχει η κυβέρνηση.

Πάρτε, μία γεύση: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα δικό του γήπεδο σε κανένα σπορ. Περιφέρεται «από χωρίου εις χωρίον», από γυμναστηρίου σε γυμναστήριο και από κολυμβητηρίου σε κολυμβητήριο χωρίς να διαθέτει δικές του αποκλειστικά εγκαταστάσεις, άρα χωρίς καμία πρακτική δυνατότητα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις ομάδες του και να σχεδιάσει το μέλλον τους σε όλα τα επίπεδα».

Κι ύστερα, σου λέει ο Ολυμπιακός, οι δικοί μας αθλητές να προπονούνται σε γυμναστήρια που στάζουν κι οι Παναθηναϊκοί στη χλίδα; Είναι δίκαιο αυτό;

Εμείς έχουμε τμήματα που παίρνουν ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν έχουμε γήπεδα. Παίρνουμε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Και το μπάσκετ μέσα στο θέμα.

Και καταλήγει το δημοσίευμα, ότι η πολιτεία πρέπει άμεσα να καλέσει τον Ολυμπιακό για συζήτηση. Καλά ξεμπερδέματα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα