bpbg
bpbg

Oλυμπιακός: Τι περιμένει ακόμα από τις μεταγραφές ο Μαρτίνς…

Στην ιστοσελίδα «bancada.pt» παραχώρησε συνέντευξη  ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεταγραφές κινήσεις, στον τελικό του Κυπέλλου, στον Ζοσέ Σα και σε πολλά ακόμη θέματα.

Αναλυτικά:
Για τον ορισμό του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου: «Πρόκειται να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε ανταγωνισμό, αλλά ο ορισμός του τελικού σε αυτή την ημερομηνία μας εμπόδισε να παίξουμε παραπάνω φιλικά και καθυστέρησε λίγο την προετοιμασία μας από πλευράς φυσικής κατάστασης. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες, όμως η βάση της ομάδας έχει παραμείνει κι αυτό διευκολύνει την διαδικασία».

Για το αν θέλει το Κύπελλο: «Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό πρέπει να έχει κίνητρα για τα μεγάλα παιχνίδια που πάντοτε έρχονται, όχι μόνο σε διεθνές, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Δεν λέω ότι είναι κινητήριος δύναμη, αλλά ένα τρόπαιο είναι πάντοτε ένα τρόπαιο κι ο τελικός είναι σημαντικός για τις καριέρες μας και για την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου με τόσο πλούτο σε τρόπαια».

Για την ΑΕΚ: «Ο αντίπαλος μας δεν είχε πολλές αλλαγές, κράτησε τον ίδιο προπονητή κι έχει την ίδια φιλοσοφία. Έχει βελτιωθεί πολύ από άποψης οργάνωσης κι αφοσίωσης των παικτών και στο παιχνίδι σε σχέση με την περασμένη σεζόν με την άφιξη του Καρέρα και περιμένουμε ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Υπάρχουν και κάποια σημεία του παιχνιδιού του που μπορούμε να ερευνήσουμε, αλλά θα προτιμούσα να μην τα πω».

Για τον στόχο στον τελικό: «Οι προοπτικές μας είναι πάντα θετικές, αν και υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σε αυτόν τον τελικό. Μερικοί παίκτες έχουν πουληθεί, άλλοι έχουν τελειώσει τα συμβόλαια τους κι έχουν φύγει κι έχουμε τον Ζοζέ Σα με σπασμένο χέρι. Αυτά μας αφαιρούν κάποια δύναμη, όμως είμαστε καλά και προετοιμασμένοι. Έχουμε μία πολύ καλή ραχοκοκαλιά ενδεκάδας, γεμάτη ποιότητα».

Για τη φιέστα σε άδειες εξέδρες: «Ήταν ευχάριστο που πανηγυρίσαμε το περασμένο πρωτάθλημα, αλλά δεν το ίδιο το ίδιο με το να γιορτάζαμε σε ένα εντελώς γεμάτο γήπεδο μας, όπως θα θέλαμε. Παρόλα αυτά, είχε μία εξαιρετική γεύση σε μία δύσκολη σεζόν. Νομίζουμε ότι μπορούμε να ορίσουμε τα πάντα, ωστόσο βλέποντας την πραγματικότητα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν ελέγχουμε τίποτα. Αυτό είναι το μεγάλο μάθημα που πήραμε από την πανδημία».

Για τις προτάσεις που φτάνουν για παίκτες του Ολυμπιακού: «Ως ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τους τίτλους στις εσωτερικές διοργανώσεις. Σε διεθνές επίπεδο, λόγω της προβολής που υπάρχει αλλά και του οικονομικού παράγοντα, είναι για το κλαμπ πολύ σημαντική η είσοδος τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή έχουμε πολλούς περιζήτητους από μεγάλους συλλόγους ποδοσφαιριστές πολύ απλά επειδή είχαν μία εξαιρετική παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις στα άκρα της άμυνας: «Καλύφθηκαν από δύο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες (σ.σ. Ραφίνια και Χολέμπας). Περιμένουμε ακόμη δύο παίκτες για να ενισχύσουμε τα άκρα μας, ενόψει μίας συμπιεσμένης και διαφορετικής σεζόν, η οποία θα δώσει χρόνο και χώρο σε πολλούς για να παίξουν. Ψάχναμε ένα παίκτη με το προφίλ του Γκιγιέρμε κι ο Πέπε ήταν αυτός που ήρθε πιο κοντά σε αυτό που θέλαμε. Είναι προφανές ότι είναι νεότερος και ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά όταν βλέπεις την πρόοδο του, καταλαβαίνεις ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ρόστερ μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα