Ομάδα ΚΑΠΗ ο ΠΑΟΚ! Πάμπλο, είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει…

Αυτό το πράγμα, να ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις ένα χωριό από την Κροατία, κάποια Ριέκα, και να πανηγυρίζουνε οι παίκτες και ο Λουτσέσκου και να γράφει το Σαββιδοτεχνείο ότι τίποτα εν χάθηκε, πάει πολύ ρε, μάστορα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΠΗ, πάει και τελείωσε. Κάτι κουρασμένα παλικάρια σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αυτό είναι. Το είπε κι ο Σπυρόπουλος, ότι μονάχα ένας Έλληνας, ο Πασχαλάκης και μονάχα δυο κάτω από τα τριάντα, ο Ζίκοβιτς και ο Κάρολος ο Σβιντέρσκι.

Όλοι οι άλλοι είναι για να κάνουνε παρέα στον Οβάν Σαββίδη σε κανά καφενείο, για πρέφα με τεμπέλη. Σόλο κάσα, σόλο καπίκια.

Λες και παίζανε βετεράνοι του Βιετνάμ ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και με το δίκαιό τους, βέβαια. Έκανε και ζέστη στην Θεσσαλονίκη, Αύγουστος μήνας ήτανε, τι θέλεις, δηλαδή, να πετάνε;

Μια χαρά τα πήγανε. Η γλώσσα έξω βγήκε από τα γερόντια, σαν τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης το κατακαλόκαιρο.

Έχεις και τον Λουτσέσκου, τον Μουρίνιο των Βαλκανίων, άρχισε πάλι τα δικά του. Για μένα, το σκορ έπρεπε να είναι 3-1  ή 4-1. Παπαριές. Μία ευκαιρία έκανε ο ΠΑΟΚ και μέχρι εκεί.

Ο Λουτσέσκου την ξέρει την δουλειά. Σου λέει, οι Κόλακες δεν θα με αφήσουνε ακάλυπτο, θα τα μπαλώσουνε. «Την έχει» έγραψε ο Κόλκας. Τι, θα πει αυτό το πράγμα, ρε, ότι «την έχει»; Την πρόκριση;

Άμα την έχει την πρόκριση, να βγουν αύριο οι Σαββιδοτέχνες να πούνε στο λαό του ΠΑΟΚ να πάει να το παίξει γιατί το λένε αυτοί. Στο στοίχημα να το παίξει.

Άλλο είναι να μιλάς με το στόμα ότι την έχει κι άλλο να λες του άλλου να πάει ν’ ακουμπήσει το χρήμα του του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα