Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος: «Με τα χρώματα της αθωότητας»

Με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών «Με τα χρώματα της αθωότητας»

Με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων προβάλλεται η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών «Με τα χρώματα της αθωότητας» του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος που έχει ήδη ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου και θα λήξει στις 30 Ιουλίου 2021 στην ιστοσελίδα: www.clubunesco.gr

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η Τέχνη συνεχίζει να δημιουργεί και να ομορφαίνει τη ζωή μας. Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες και αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, συνεχίζει τη δημιουργία διαδικτυακών εκθέσεων, με την ετήσια έκθεση εικαστικών τεχνών που αφιερώνεται στα νέα παιδιά, τους εικαστικούς του «αύριο».

«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της διαδικτυακής έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών, που θα πραγματοποιεί έως τις 30 Ιουλίου 2021 στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.clubunesco.gr, καθώς και στις σελίδες του στα δίκτυα Facebook και Youtube. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος με έργα τους νέοι και νέες εικαστικοί δημιουργοί από 5 έως 18 ετών, μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου. «Αφετηρία της διοργάνωσης, που και για το 2021 πραγματοποιείται διαδικτυακά, είναι η υποχρέωση που αισθανόμαστε ως πολιτιστικός φορέας, να αναδείξουμε την καλπάζουσα και αβίαστη φαντασία των νέων παιδιών και να δώσουμε βήμα στη δημιουργικότητά τους και τις εικαστικές, εκφραστικές τους ικανότητες», αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου του Ομίλου.

Πενήντα εννέα (59) νέα παιδιά ηλικίας 5 ως 18 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μας μεταφέρουν με τα έργα τους στον κόσμο της νεανικής, εικαστικής δημιουργίας. Έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα παραμύθια, την κλασική λογοτεχνία αλλά και την παιδική φαντασία. 147 μοναδικά, εικαστικά έργα, γεμάτα χρώμα, σχήμα και φως, με τους υπέροχους και ευφάνταστους τίτλους τους, αποδεικνύουν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία, δεν έχει όριο, παρά μονάχα πάθος και αγάπη!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, νοείται ότι αποδέχονται απαρέγκλιτα τους ακόλουθους όρους:

Α. Ότι ο εκθέτων είναι και ο δημιουργός του κάθε εκτιθέμενου έργου και κατέχει ή και έχει εξασφαλίσει όλα τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και προβολής / έκθεσης επί των φωτογραφιών με τις οποίες συμμετέχει.

Β. Ότι κάθε συμμετέχον έργο εκτίθεται με τη συναίνεση του δημιουργού του, σε δημόσια έκθεση και προβολή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα