Όμηρος του Πολάκη ο Τσίπρας

Όμηρος του Παύλου Πολάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην υπουργός και γιατρός μην το ξεχνάμε, «έσπασε» την καραντίνα, επισκεπτόμενος φιλική του οικογένεια στα Χανιά και το γλέντησε με την ψυχή του αναρτώντας και φωτογραφίες στο Fαcebook.

Τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας; Τίποτα απολύτως.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Star και ερωτώμενος για την προκλητική κίνηση του Πολάκη και την ανάρτησή του στο Facebook για τα γλέντια του εν μέσω καραντίνας, είπε πως “ήταν μία αρνητική εικόνα”.

παραδέχτηκε πως θεωρείται προτροπή για μη τήρηση των μέτρων, αλλά όπως εξήγησε βρέθηκε σε ένα εξαιρετικά στενό του περιβάλλον -που μάλλον- δεν είχε θέμα μετάδοσης του ιού, από τη στιγμή που ο ίδιος λίγες ώρες πριν είχε κάνει δύο χειρουργεία.

Αυτό σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα, σημαίνει πως ήταν καθαρός από άποψη τεστ. «Δεν ήταν επικίνδυνος για τη διάδοση του ιού», πρόσθεσε.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής», είπε μάλλον αμήχανα ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα