Ομόφωνα ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού – Μέσα στην ημέρα η ποινή του

Ο ηθοποιός παρέμεινε ανέκφραστος στο εδώλιο στο άκουσμα της απόφασης

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού, παρά την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα, Ανδρέα Καραφλού λόγω «πλείστων αμφιβολιών».

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο, αποδεχόμενο ότι το 2010 και το 2014 επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και αποπειράθηκε τον βιασμό τους και απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί περί υπαναχώρησης του κατηγορούμενου.

Σημειώνεται ότι, στην κατάμεστη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου βρέθηκαν για να ακούσουν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης οι δύο καταγγέλλουσες, αλλά και η τρίτη για την καταγγελία της οποίας ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί από τον πρώτο βαθμό. Στο ακροατήριο βρέθηκαν επίσης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας και άλλοι.

Στο άκουσμα της ενοχής οι καταγγέλλουσες ξέσπασαν σε αναφιλητά, ενώ, από την πλευρά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης παρέμεινε ανέκφραστος στο εδώλιο.

Τέλος, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πληροφορία, το Δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ποινή του ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα