ΟΝΝΕΔ: Κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής και της ενότητας

Νέος άνεμος, καθαρός και κυρίως αναζωογονητικός, επικράτησε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο σύνολο της ελληνικής περιφέρειας για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Εντυπωσιακή ήταν αύξηση των μελών της γαλάζιας νεολαίας, ενώ είναι αξιοσημείωτη και η ανάπτυξη της ΟΝΝΕΔ στο σύνολο της ελληνικής περιφέρειας, με τη δημιουργία πολλών νέων οργανώσεων, σε περιοχές που δεν υπήρχαν.

Στην οργάνωση και την προετοιμασία των εκλογών στάθηκαν αρωγοί όλοι οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα που έχει επιλέξει αναγνωρίζουν πως οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις αποτελούν τους σπονδύλους της ΟΝΝΕΔ.

Βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού είναι και ύπαρξη μεγάλου αριθμού γυναικών στην προεδρία των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων κάτι που επεσήμανε με ενθουσιασμό ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι η Οργάνωση θα έχει ισχυρή φωνή σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας με στόχο την αναβάθμιση και την πρόοδο.

Διαβάστε επίσης