Οντόι: «Νόμιζα πως δεν θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο»

Τις δύσκολες ημέρες που βίωσε θυμήθηκε ο άσος της Τσέλσι Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, που μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του και τις σκέψεις που έκανε για το εάν θα καταφέρει να ξανά παίξει ποδόσφαιρο μην έχοντας βιώσει ανάλογες στιγμές στο παρελθόν.

«Αναρωτιόμουν εάν θα μπορέσω να ξανά παίξω. Αυτήν ήταν η πρώτη μου σκέψη. Ήξερα ότι είχε συμβεί κάτι αρκετά σοβαρό και ήμουν πολύ ανήσυχος. Αλλά η οικογένειά μου με κράτησε αισιόδοξο πως θα επιστρέψω στα ίδια επίπεδα.

Υπήρχαν ημέρες που όταν πήγαινα στην προπόνηση ήμουν λυπημένος ή απογοητευμένος γιατί έβλεπα τα παιδιά να προπονούνται κανονικά και εγώ απλώς ήθελα να είμαι μαζί τους. Ήταν σκοτεινές ημέρες εκείνες, αλλά την ίδια στιγμή είχα και θετικές. Όταν συνέβη ό,τι συνέβη μου βγήκε θυμός. Έπαιζα, είχα κληθεί στην εθνική. Όλα πήγαιναν τέλεια. Ερχόντουσαν σπουδαία παιχνίδια. Αλλά ήξερα ότι όταν θα επιστρέψω θα είμαι ακόμα πιο δυνατός. Ήμουν εκτός για 3-4 μήνες και ήταν τρελό να διαχειριστώ τον τραυματισμό. Ήταν κάτι που έπρεπε να χειριστώ ψυχολογικά γιατί δεν είχα βιώσει κάτι ανάλογο.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψα. Δεν περίμενα να έχω τόσες ασίστ και να συνεισφέρω με ένα γκολ επίσης. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και πως θα προσθέσω κι άλλα γκολ στο παιχνίδι μου».

Διαβάστε επίσης