Όουεν: “Ο σημαντικότερος παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Φαν Ντάικ”

Αναλύοντας τους παίκτες με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη Λίβερπουλ, ο Μάικλ Όουεν ξεχώρισε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός, μιλώντας στο ESPN, τόνισε: «Λοιπόν είναι μια μεγάλη ερώτηση. Η Λίβερπουλ πιθανότατα περνούσε άσχημα για μια χρονική περίοδο και ο Κλοπ είπε: “Δεξιός, κεντρικός αμυντικός και τερματοφύλακας, είναι οι πιο προβληματικοί τομείς για εμάς”. Και πήγε και πήρε πιθανώς τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτές τις θέσεις, τον Άλισον και τον Φαν Ντάικ.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός παίκτης; Οι τρεις επιθετικοί τραβούν τα φώτα φυσικά. Οι δύο φουλ μπακ παίρνουν πολλή προσοχή, είναι καταπληκτικοί. Πιθανότατα οι τρεις του κέντρου να απασχολούν λιγότερο. Αλλά πολλοί άνθρωποι τώρα αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει τόσο μεγάλη επιρροή σε αυτή την ομάδα και θα συμφωνήσω με αυτό.

Αλλά αν με ρωτούσατε ποιος παίκτης, από ποιον ένα παίκτη εξαρτάται πιθανότατα η Λίβερπουλ και θα δεν θα μπορούσε να τον χάσει για μία ολόκληρη σεζόν, μάλλον θα έλεγα Βίρτζιλ Φαν Ντάικ»

Διαβάστε επίσης