Οπαδός τού «χύμα και τσουβαλάτα» ο Πάγκαλος

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ικανοποιήθηκε με τη στάση του Νίκου Δένδια, ο οποίος σχολίασε μέσω του twitter την αψιμαχία της Άγκυρας

Μεταξύ αυτών που ικανοποιήθηκαν με τη στάση του Νίκου Δένδια ήταν και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σχολίασε μέσω του twitter την αψιμαχία της Άγκυρας.

Ο κ. Πάγκαλος έγραψε χαρακτηριστικά «εύγε Νίκο Δένδια», ταγκάροντας μάλιστα τον λογαριασμό του υπουργού Εξωτερικών. Ανεξάρτητα εάν κάποιος συμφωνεί ή όχι με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι έχει πείρα στην εξωτερική πολιτική, καθώς είχε δύο θητείες στο συγκεκριμένο υπουργείο. Τη μία ως επικεφαλής με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη και την άλλη ως αναπληρωτής με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μάλιστα, ήταν της τακτικής τού χύμα και τσουβαλάτα.

Ας μην ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο του 1993 είχε αποκαλέσει τη Γερμανία «γίγαντα με μυαλό μικρού παιδιού» και είχε κάνει έξαλλο τον τότε καγκελάριο, Χέλμουτ Κολ, και τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Κλάους Κίνκελ. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου τον υποχρέωσε να ζητήσει συγγνώμη, για να μην τιναχθεί στον αέρα η Σύνοδος Κορυφής της Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα