Όπου δεν λειτουργεί το VAR, πίπτει ράβδος και από νομικούς

Αναβίωσαν οι εποχές… Αλέξη στην Κοζάνη με γκολ και ξύλο

Να μπει το VAR στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου να ησυχάσουμε, βρε αδερφέ! Να περιοριστούν οι εντάσεις στα γήπεδα. Να σβήσει η καχυποψία που μπολιάζει οποιονδήποτε ασχολείται με το άθλημα. Ακόμα και τους δικηγόρους!

Από υπηρέτες του νόμου την πάτησε το βράδυ της Κυριακής ο Διονύσης Ζούγρας, ο διαιτητής που κλήθηκε να διευθύνει στην Κοζάνη τον τελικό του πρωταθλήματος δικηγόρων. Απλά και μόνο επειδή έδωσε στο 85’ πέναλτι υπέρ της ομάδας «Άρμα» που εκπροσωπεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και εις βάρος του «Σόλωνα» απ’ τον ΔΣΑ. Η απόφαση όχι μόνο έστειλε τον ρέφερι στο νοσοκομείο με εκδορές στα χέρια και το κεφάλι, αλλά οδήγησε και στην αυταπάγγελτη δίωξη όσων συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του.  Ποιοι ήταν; Κάποιοι απ’ τους ποδοσφαιριστές του «Σόλωνα» και δύο τρεις οπαδούς που κατέβηκαν απ’ την κερκίδα.

Σκηνές φαρ ουέστ είχαν να ζήσουν οι δικηγόροι σε ποδοσφαιρικό αγώνα απ’ την εποχή που άντεχαν ακόμα τα πόδια του Αλέξη Κούγια. Από τότε που βγήκε στη σύνταξη, ως ποδοσφαιριστής, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, οι αγώνες κυλούσαν ήρεμα. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής που ένας διαιτητής πήγε στο νοσοκομείο και κάποιοι δικηγόροι σκέφτηκαν ακόμα και να ζητήσουν την κατάθεση χουλιγκάνων για να αποδώσουν σωστά το «εν βρασμώ ψυχής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα