Optima bank: Νέο κατάστημα στο Κολωνάκι

26 φιλόξενα και σύγχρονα καταστήματα, σε λιγότερο από δύο χρόνια, αριθμεί πλέον η τράπεζα, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της με οργανική κερδοφορία και στο β’ εξάμηνο του 2021

Το 26ο κατάστημά της εγκαινίασε την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, η Optima bank, συνεχίζοντας την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης του δικτύου της.

Το νέο κατάστημα στο Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 7 & Ηροδότου) ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Optima bank στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας την ευκαιρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να γνωρίσουν από κοντά τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία που προσφέρει.

Την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο κατάστημα ο πρόεδρος της Optima bank, Γεώργιος Τανισκίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Το δίκτυο καταστημάτων της Optima bank ξεχωρίζει τόσο για τον μοντέρνο σχεδιασμό του, όσο και για τη φιλοξενία και την άνεση που παρέχει στους πελάτες, σε κάθε συναλλαγή τους με την τράπεζα. Η Optima bank έχει ήδη αποσπάσει σειρά βραβείων και διακρίσεων σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς για την εταιρική της ταυτότητα, τον σχεδιασμό των καταστημάτων της αλλά και για την καινοτομία στην εμπειρία του πελάτη, μέσα από το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στα εγκαίνια του καταστήματος ο πρόεδρος της Optima bank, Γ. Τανισκίδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης και ο CEO της Optima bank, Δ. Κυπαρίσσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: “Η καρδιά της επιχειρηματικότητας έχει αρχίσει να χτυπάει ξανά στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχει στο οικοσύστημα των επιχειρήσεων μια δυναμική, μια τεράστια δυναμική. Για να την απελευθερώσουμε θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι, να δουλέψουμε όλοι μαζί: κράτος, αυτοδιοίκηση και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μόνο έτσι μπορούμε να μετατρέψουμε την τόλμη, την ιδέα, το ρίσκο σε αποτέλεσμα, σε ουσία. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε την βιώσιμη ανάπτυξη στην πόλη.”

Ο πρόεδρος της Optima bank, Γεώργιος Τανισκίδης, αναφέρθηκε στην σημαντική πορεία ανάπτυξης που διαγράφει η τράπεζα, σημειώνοντας: “Με αποφασιστικότητα και με σταθερά, σίγουρα βήματα, διευρύνουμε την παρουσία της τράπεζάς μας, με το 26ο κατάστημα στο Κολωνάκι. Μιας τράπεζας που σχεδιάζει ελεύθερα το μέλλον της. Σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας, επενδύσαμε σε μια διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία. Και η απόφασή μας δικαιώνεται.

Και το δεύτερο εξάμηνο του 2021, η Optima bank συνεχίζει να σημειώνει οργανική  κερδοφορία, γεγονός που επιβεβαιώνει την εξαιρετική μας πορεία’”.

Τον ρόλο της τράπεζας στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επιχειρήσεων επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης, δηλώνοντας: ‘‘Η βέλτιστη τραπεζική εμπειρία δεν εξαντλείται στα όρια των σύγχρονων και φιλόξενων καταστημάτων μας και δεν αφορά αποκλειστικά τους ιδιώτες πελάτες. Εμπλουτίζουμε διαρκώς τις λύσεις στήριξης που παρέχουμε στις επιχειρήσεις πελάτες μας,  με στόχο να συμβάλουμε στο άλμα ανάπτυξης της χώρας. Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε χρηματοδοτήσει με περισσότερα από 1 δισ. ευρώ επιχειρήσεις, οι οποίες δημιουργούν σήμερα, το αύριο της ελληνικής οικονομίας. Έτσι αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας. Έτσι θα συνεχίσουμε’’.

To private meeting room στο νέο κατάστημα της Optima bank

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα