ΟΡΕΝ: Χαμένο το πρωτάθλημα, πλακωθείτε με τον Κάκο (για τηλεθέαση)

Στο θέατρο της Κυριακής στο ΟΡΕΝ ο Κάκος παίζει το ρόλο του κακού, μήπως και ανεβάσει τηλεθέαση. Αυτό γίνεται. Όπως την προηγούμενη φορά που πλακώθηκε με το Βέργη και ανέβασε, αυτή την φορά πλακώθηκε με τους Σαββιδοτέχνες, γιατί τόλμησε να διαφωνήσει με τον Βιεϊρίνια! Ποιος; Ο Κάκος, ρε φίλε.

Ο Τάσαρος το βρήκε κανονικό το γκολ του Γαλανόπουλου, ότι δεν έγινε κανένα φάουλ. Ο Βιεϊρίνια μίλησε με τον βοηθό και άκουσε να του λέει ότι ήταν σπρώξιμο. Τι πιο ωραία ευκαιρία για τον Κάκο να πιαστεί και να πει ότι ήταν φάουλ.

Γιατί δεν το είπε; Για να υπάρξει κόντρα και τηλεθέαση. Έτσι κι αλλιώς, χαμένος το έχει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, σου λένε στο ΟΡΕΝ. Ας αποκομίσουμε τηλεθέαση, σου λένε.

Ο άλλος, έτσι κι έλεγε ότι ήταν φάουλ του Σάκχοφ, μη τυχόν και βγει κανένας Μελισσανίδης στον αέρα και μ αποκαλέσει λαμόγιο, σου λέει. Όλα τα σκέφτεται ο Τάσαρος.

Η πλάκα ξέρεις ποια είναι μάστορα; Οι Σαββιδοτέχνες στο θέατρο της Κυριακή λένε από τη μία ότι ο Κάκος είναι ο ειδικός, αλλά διαφωνούνε μαζί του. Ούτε ο γίγας Πατρίκ Ογκουνσότο μπορεί να το περιγράψει, ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα