Οργανωμένη επίθεση στον Καραμανλή βλέπει ο Βλάχος

 

«Ξαναχτύπησε» ο Γιώργος Βλάχος. Ο βουλευτής της ΝΔ, μετά την προ ημερών παρέμβαση του, όπου μίλησε για απρέπειες στη διάρκεια της εκλογής της Πολιτικής Επιτροπής από το Συνέδριο της ΝΔ, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για νοθεία, επανήλθε και πάλι. Ειδικότερα, ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξη του στον Real fm έκανε λόγο για οργανωμένη επίθεση στον Κ. Καραμανλή.

«Εμένα με εντυπωσιάζει ότι ξεκίνησε μια οργανωμένη επίθεση στον Κ. Καραμανλή, που είναι εκτός πολιτικού κάδρου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βλάχος.  Αναμφίβολα οι δηλώσεις του γαλάζιου βουλευτή προκαλούν προβληματισμούς   στο εσωτερικό της ΝΔ και με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Βορίδης εκπροσωπεί τον εαυτό του»

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο γαλάζιος βουλευτής είπε: «Ο κ. Βορίδης είπε την άποψη του στο συνέδριο. Δεν εκπροσωπεί κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του» και συνέχισε: «Για το θέμα του χρέους, η Νέα Δημοκρατία έχει τοποθετηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Με κατάρες, με ανάθεμα και λασπολογία απαξιώνουμε πολιτικές και πολιτικούς»,

Σχετικά με τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου γραμματέα της ΝΔ, τόνισε: «Θα ήθελα να στηθούν κάλπες για την εκλογή του γραμματέα ακόμα και αν είναι ένας ο υποψήφιος. Έχει να κάνει με την διαδικασία. Πρέπει να την σεβαστούμε».

 

Διαβάστε επίσης