Οργή Μελισσανίδη: «Αυτός που έριξε το βεγγαλικό θα έχει ποινικές συνέπειες»

«Δεν θα επιτρέψουμε στους μπαχαλάκηδες να συνεχίσουν»

Τον απολογισμό της πρώτης σεζόν της ΑΕΚ στην OPAP Arena έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αναφέρθηκε στα προβλήματα, που υπήρξαν στο νέο «σπίτι» της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θα είναι αμείλικτοι σε φαινόμενα βίας. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα είμαστε τόσο σκληροί, που δεν μπορεί να πάει ο νους. Ήδη αυτός, που έριξε το βεγγαλικό, θα έχει ποινικές συνέπειες πέρα από το ότι δεν ξαναπατάει στο γήπεδο. Όλοι όσοι ανάβουν βεγγαλικά θα σταματήσουν να το κάνουν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από τους μπαχαλάκηδες να κάνουν αυτά που κάνουν».
Επιπλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ το 2013 και την προοπτική, που υπήρχε εκείνη την εποχή για την ομάδα, ενώ έκανε και ειδική μνεία στα εγκαίνια των μουσείων.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Για το τι γεύση αφήνει η πρώτη χρονιά: «Τώρα, που δεν παίζει η ΑΕΚ, μου λείπει. Κάτι έχει αυτό το γήπεδο. Έτυχε να έχουμε και καλή ομάδα και να δούμε καλό ποδόσφαιρο, που μας έλειπε. Ένα λάθος έκανα στο γήπεδο. Το στέγαστρο, το πανί, που έβαλα, έκανα λάθος. Έπρεπε να βάλω κεραμίδι. Αυτό είναι το στίγμα της ΑΕΚ».
Για τα λειτουργικά θέματα που υπήρξαν στο γήπεδο: «Ήταν η πρώτη χρονιά. Θα είμαστε πολύ σκληροί. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από τους μπαχαλάκηδες να κάνουν αυτά που κάνουν. Αλλάξαμε τα πλεξιγκλάς και το τζάμι δεν φαίνεται πλέον. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κενά. Έχουν γίνει και λάθη, αλλά θα τα μαζέψουμε και θα οργανωθούμε».
Για το αν αυτό ονειρευόταν το 2013: «Το 2013, όταν ανέλαβα την ΑΕΚ, που είχα την ηθική υποχρέωση να το κάνω, στο μυαλό μου είχα πάντα ότι αυτή η ΑΕΚ, αν κάνει γήπεδο, έχει προοπτική, αλλιώς ίσως να είχαμε προβλήματα. Έγινε το γήπεδο, η ΑΕΚ έχει προοπτική, και ό,τι είχα στο μυαλό μου και με τη βοήθεια του Θεού, το πετύχαμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».
Για το πρόβλημα με τα καπνογόνα: «Είναι το μόνο γήπεδο που όταν παίζει η ΑΕΚ δεν υπάρχει αστυνομία. Αυτό κάτι λέει. Ούτε έξω από το γήπεδο, πουθενά».
Για το ότι κάποιοι πλήρωσαν ακριβά εισιτήρια και αντιμετώπισαν θέματα με άλλους, που έμπαιναν χωρίς εισιτήριο και πώς σκέφτεται να το αντιμετωπίσει: «Ό,τι κενά είδαμε στην πρώτη χρονιά, θα τα διορθώσουμε. Θα είμαστε τόσο σκληροί, που δεν μπορεί να πάει ο νους. Ήδη αυτός, που έριξε το βεγγαλικό θα έχει ποινικές συνέπειες πέρα από το ότι δεν ξαναπατάει στο γήπεδο. Όλοι όσοι ανάβουν βεγγαλικά θα σταματήσουν να το κάνουν. Έχουμε ένα σύστημα υπερσύγχρονο, με κάμερες, οι οποίες καταγράφουν τα πάντα. Ή θα σεβαστούν αυτό που φτιάξαμε ή θα έχουν τις κυρώσεις του νόμου. Δεν θα κάνουμε πίσω».
Για τα μουσεία και πότε θα ανοίξουν: «Το τουρ θα γίνεται κανονικά. Το προσφυγικό μουσείο είναι κατά 90% έτοιμο. Όποιος μπαίνει και βγαίνει θα κλαίει. Και το μουσείο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα είναι από τα πιο ωραία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα ανοίξουν ως το τέλος του χρόνου. Θα έρχονται τα σχολεία, θα υπάρχουν τουρ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα