Οργή στον Ολυμπιακό για το μαγείρεμα της ΕΠΟ με το κύπελλο

Οργή επικρατεί στον Ολυμπιακό για την ΕΠΟ, καθώς η παρέα του Βαγγέλη Γραμμένου έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να δυσκολέψει το πρόγραμμά του μοναδικού όπως όλα δείχνουν εκπροσώπου της Ελλάδας στα κύπελλα Ευρώπης.

Η Ομοσπονδία άλλαξε τη διοργάνωση του κυπέλλου πατώντας στην πανδημία του κορωνοϊού με τέτοιο τρόπο ώστε ο Ολυμπιακός να έχει πρόγραμμα βουνό με απανωτά ταξίδια. Στις 6 Ιανουαρίου θα πάει στην Τρίπολη να παίξει με τον Αστέρα. Στις 9 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ακολουθεί τρίτο ματς στις 13 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρόκειται για το μεγάλο δώρο της ΕΠΟ στη συμμαχία, καθώς δέσμευσε το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου για το κύπελλο.

Στην αρχή της περιόδου τα μέλη της Super League 1 σε μια βαριά λόγω πανδημίας και υποχρεώσεων σεζόν, συμφώνησαν άτυπα να εξυπηρετούνται οι ομάδες και ειδικά οι Ευρωπαίοι. Η συμφωνία προέβλεπε πως δεν θα χρειαστεί κανείς να αγωνιστεί τρία συνεχόμενα ματς εκτός έδρας. Αυτό κατέρρευσε σήμερα μέσω κυπέλλου και ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ταξιδέψει ανά την Ελλάδα, δύο φορές οδικώς και μια αεροπορικώς.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ η συμμετοχή της Super League 2 στο κύπελλο αποκλείστηκε από τον εκπρόσωπό της πρόεδρο της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ωστόσο στην ΕΠΟ περιμένουν να βάλουν και αυτές τις ομάδες που δεν έχουν καν αρχίσει προπονήσεις και ούτε προβλέπεται εν μέσω πανδημίας τις αμέσως επόμενες μέρες.

Έπρεπε βλέπετε να μη δοθεί στο πρωτάθλημα της Super League 1 η πρώτη δεσμευμένη ημερομηνία του Ιανουαρίου (12-13-14/01/2021), αλλά να πάμε στη δεύτερη (19-20-21/01/20121), επειδή αυτό βόλευε τον ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μάκης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε πως ακυρώνεται η διαθεσιμότητα της αγωνιστικής στις 12-13-14/01/2021 «επειδή είχε προγραμματιστεί για τότε η διεξαγωγή της 5ης φάσης της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 2»

Όταν ο Τ. Αγραφιώτης αναρωτήθηκε « αφού η συγκεκριμένη κατηγορία δείχνει ήδη ότι δεν πρόκειται να παίξει στο Κύπελλο γιατί δεν χρησιμοποιείται η ημερομηνία αυτή για την έναρξη της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων της Super league 1;» η απάντηση ήταν «έτσι βγήκε το πρόγραμμα από τον Αύγουστο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα