Οριστικά στη Γ’ Εθνική, αναλαμβάνει(;) ο Αρβανιτίδης

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στον Άρη. Η διοίκηση Στεφανίδη παραιτήθηκε ενώ στάλθηκε έγγραφο στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο και πλέον η ομάδα οδεύει οριστικά στην Γ’ Εθνική.

Από το πρωί της Δευτέρας στον σύλλογο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Αρχικά η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή της ενώ στη συνέχεια, εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο δηλώνει ότι δνε πρόκειται να αγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Επίσης, έγινε αίτηση στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για διορισμό νέας διοίκησης στην ΠΑΕ, η οποία θα την οδηγήσει σε λύση και εκκαθάριση. Τα ονόματα των μελών που θα την απαρτίσουν θα ανακοινωθούν το βράδυ, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ερασιτέχνη.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας είχε διαψεύσει τις φήμες που είχαν βγει για εμπλοκή του στα διοικητικά του Άρη, αλλά φαίνεται πως τώρα υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης μελέτησε όλα τα δεδομένα κι έχει πάρει την απόφαση να αναλάβει την ομάδα στην Γ’ Εθνική και την δημιουργία της από την αρχή. Πλέον το μοναδικό που τον απασχολεί είναι τα χρέη του ΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα