Οριστική δικαίωση για Δώνη

Στις 23 Ιουλίου ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του είχαν δικαιωθεί στο πρωτοβάθμιο όργανο επίλυσης οικονομικών διαφορών στη διαμάχη που είχαν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τότε είχε αποφασισθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έπρεπε να καταβάλουν περίπου 800.000 ευρώ στο πρώην τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης υπέβαλε έφεση, με την ελπίδα αυτό το ποσό να μειωθεί, ωστόσο σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την αρχική απόφαση. Συγκεκριμένα ο Γ. Δώνης έχει λαμβάνειν περίπου 540.000 ευρώ, ενώ οι συνεργάτες του 260.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν ο νυν προπονητής του ΑΠΟΕΛ κατάφερε να βγει οριστικά… νικητής στην οικονομική διαμάχη που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κάτι τέτοιο φαινόταν από την αρχή λογικό, αφού οι αιτιάσεις του «δικεφάλου του Βορρά» για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο της ομάδας δεν έπειθαν κανέναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του προπονητή Γεώργιου Δώνη».

Διαβάστε επίσης