Οριστικό «αντίο» από Βγενόπουλο

Η νέα κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι δεν… συγκινεί τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο «Mr MIG» δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ, κάτι που φανερώνει τις προθέσεις του.
Επιθυμία του είναι σταδιακά να απεμπλακεί εντελώς από τους «πράσινους». Οι αιτίες για αυτήν του την κίνηση είναι δύο. Η βασική έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» Γιάννη Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες δεν έχουν τη συνεργασία που είχαν παλιότερα, ενώ τα «καρφιά» του ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ» στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «Θύρας 13», σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον πρώην ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Με τα ισχύοντα δεδομένα ο Α. Βγενόπουλος δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί περαιτέρω και προτιμά να αποχωρήσει, παρά να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Αλαφούζο για να τα βρουν.
Από την άλλη, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν μεγαλύτερη ενασχόληση με τα κοινά της ΠΑΕ. Από την πρώτη στιγμή είχε παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο στον σύλλογο, πόσω μάλλον τώρα που τα πεπραγμένα στην ομάδα δεν τον ευνοούν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ότι ο «Mr MIG» στοχεύει στην οριστική εξάλειψη του ποσοστού του στον Παναθηναϊκό , κάτι που θα επιτευχθεί με τη μη συμμετοχή του στις επόμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα