«Ωρολογιακή βόμβα» οι σχέσεις Δώνη με Μολό στον Παναθηναϊκό

Ο Μολό έβαλε γκολ με τον Ολυμπιακό, είχε καλή παρουσία με τον Πανιώνιο, αλλά έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιώργο Δώνη για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Γάλλος υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, κάτι που τον έκανε στο να τον θέσει νοκ άουτ από το παιχνίδι.

«Δεν έχει καμία σχέση αν ήταν καλός στις προπονήσεις. Ο Μολό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα, θα έμενε εκτός αποστολής. Η συμπεριφορά του δεν θα ήταν αποδεκτή ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τη νοοτροπία του. Υπέπεσε σε σοβαρά παραπτώματα και επειδή ανάρτησε κάτι για πραγματικούς άντρες και πραγματικά μάτια, οι πραγματικοί άντρες κρατάνε τις υποσχέσεις τους» ανέφερε ο Δώνης.

Η αιτία του καβγά ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη ήταν πως παρά τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις του Γιόαν Μολό στο πρωτάθλημα ήταν ανόρεχτος στις προπονήσεις της εβδομάδας.

Ο Δώνης τον απέκλεισε από την αποστολή και ο Μολό βγήκε εκτός εαυτού. Πήγε στο Κορωπί, τον βρήκε και είχαν έντονους διαλ΄όγους. Όταν ο Μολό γύρισε στ΄   αποδυτήρια ήταν σε ΄έξαλλη κατάσταση. Φώναζε και πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του…

Λίγο μετά την οριστικοποίηση του αποκλεισμού του έκανε και μια ανάρτηση στην οποία έγραψε: ««Τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τους αληθινούς άντρες»

 

Διαβάστε επίσης