Όσο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά λύνουν τα οικογενειακά τους, η Πειραιώς “τρίβει τα χέρια της”

Ο Πέτρος Παππάς με τη Θεανώ Φωτίου εξαπέλυσαν πύρινες γλώσσες εκατέρωθεν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή τις έδρες της Νέας Αριστεράς και τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ

Άγριο καβγά έστησαν στον «αέρα» του Action 24 o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου.

Αφορμή αποτέλεσε η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς δεν είναι νομιμοποιημένοι να κατέχουν τις έδρες τους μετά την εκλογική επίδοσή τους στις ευρωεκλογες της 9ης Ιουνίου.

«Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι που έχασαν το 37% της δύναμής του σε ψήφους στις ευρωεκλογές» αντέδρασε η κυρία Φωτίου με τον Πέτρα Παππά να απαντά «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανέναν να κατέχει έδρες».

«Μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε» είπε στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου, η οποία μάλιστα μπέρδεψε την εκλογική περιφέρεια του συνομιλητή της.

«Χαίρεστε; Ποιος το προκάλεσε αυτό; Χαίρεστε, ενισχύστε την Ελληνική Λύση. Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία και από εκεί στο σπίτι σας. Θέλετε να μην εκλεγεί κανείς αριστερός» έδωσε συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν ήρθαμε τέταρτοι» επέμεινε στο καρφί της η κυρία Φωτίου με τον Πέτρα Παππά να συνεχίζει σε υψηλούς τόνους «διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλείονται οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς από τον διάλογο για την κεντοαριστερά. Φέρτε πίσω τις έδρες, είστε χορηγοί της Ελληνικής Λύσης».

«Χαίρεται η ΝΔ με αυτά που λέτε» κατέληξε τον καβγά η βουλευτής της Νέας Αριστεράς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα