Όταν ασπρίσουν τα μαλλιά των ΑΕΚτζήδων θα μάθει την ΑΕΚ ο Μανόλο; Με τον Κονέ, λένε «καλημέρα»;

Άμα έφτασε στο σημείο ο Τάσος ο Τσατάλης ν’ αναρωτιέται πότε επιτέλους ο Χιμένεθ θα μάθει την ΑΕΚ να μην τρώει γκολ, πάει να πει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Πάλι τα ίδια είπε ο Ισπανός μετά το γκολ που έφαγε η ΑΕΚ. Για τα στημένα.

ΟΚ, ο Μανώλης της Ισπανίας δεν είχε τον Τσιγκρίνσκι. Οι άλλοι, τι είναι δηλαδή; Απ έξω περνούσανε και είπανε να μπούνε; Παίκτες της ΑΕΚ είναι και κι ο Σβάρνας και ο Νεντελτσιάρου και ο Λάτσι;

Η ΑΕΚ έφαγε 15 γκολ από τα 28 στο σύνολο από στημένα. Μάλιστα. Κι ο Μανόλο τι έκανε δηλαδή; Πώς το σταμάτησε το κακό; Είδε καμία βελτίωση; Δεν ήρθε χθες στην ΑΕΚ. Τόσο καιρό είναι. Καμία απολύτως. Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα. Αυτό. Πότε θα την έχει μάθει καλά την ΑΕΚ, να βγει να το πει. Να ξέρει κι ο κόσμος, δηλαδή και να μην ανησυχεί.

Στον ΠΑΟΚ, ας πούμε, το λένε καθαρά είναι μεταβατική η φετινή χρονιά. Να το πει κι ο Μανώλης. Μην ασπρίσουν τα μαλλιά των ΑΕΚτζήδων κι ο Μανώλη ακόμα θα μαθαίνει την ΑΕΚ.

Να μην θυμηθούμε βέβαια, που λέει κι ο Τάσαρος ο Τσατάλης, τι έλεγε ο Χιμένεθ πριν έρθει, ότι η ΑΕΚ έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό. Μέχρι που να έρθει. Μετά είδε τα ωραία του Μάσιμο Καρέρα και έβαλε την κασέτα για τα στημένα.

Ύστερα, τι παίζει με τον Νταντσένκο; Τον πήρε για τις προπονήσεις μόνο ή να παίζει και αγώνες; Μπακ ζήτησε και του έφερε ο Κονέ χαφ; Τι έγινε, ρε. Άπαξ δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το τι παίκτη θέλουν, πώς θα γίνει η δουλειά στο γήπεδο; Καλημέρα, λένε με τον Κονέ;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα