«Όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!» (φωτο+βίντεο)

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός το είπε μπροστά στην κάμερα

Κι όμως, το να μαθαίνει κανείς την αλήθεια για κάτι που τον αφορά άμεσα δεν είναι κάτι που το δέχεται κανείς πάντα τόσο εύκολα, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την αποκάλυψη ότι οι γονείς σου δεν είναι οι βιολογικοί σου γονείς και όλα τα προηγούμενα χρόνια που δεν το γνώριζες, είναι στην ουσία σαν να ζούσες μέσα στο ψέμα.

Αυτό συνέβη και στην γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό, Χρύσα Ρώπα, η οποία προέβη στην παραπάνω εξομολόγηση, στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, λέγοντας πως:

«Όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου γιατί όλα στηρίζονταν σε ένα ψέμα, δεν μου είχε πει κανείς την αλήθεια, ήταν όλα βασισμένα σε ένα ψέμα, ότι είσαι δικό μας παιδί. Τότε δεν υπήρχαν ψυχαναλυτές, ψυχολόγοι που προτείνουν όπως τώρα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό με έκανε να έχω μια πολύ κακή σχέση με το ψέμα».

Ήθελε αρκετό κουράγιο και να μοιραστεί κάτι τόσο προσωπικό με τους τηλεθεατές αλλά και να συνεχίσει τη ζωή της μετά την εν λόγω αποκάλυψη, το οποίο το βρήκε και όπως είδαμε στην πορεία, πραγματικά μεγαλούργησε!

Και μπράβο της!

 

Διαβάστε επίσης