Όταν γυρίσει ο Μάνταλος, θα παίζει ο Φορτούνης βασικός;

Είναι και τυχερός ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ. Σκέψου να γυρνούσε σήμερα ο Μάνταλος και να έλεγε τίθεμαι στην διάθεση του προπονητή μου. Ποια Σλοβενία τώρα και παπαριές. Πόλεμος θα είχε γίνει Μαρινακέικου με Σαββιδοτεχνείου, ποιος θα έπρεπε να παίξει βασικός.

Ο Μάνταλος είναι στα πιτ, από κορωνοϊό, άρα όλα καλά για τον Τζόνι με το τζίνι. Σε φουλ φόρμα ήταν ο Μάνταλος πριν τον βρει ο ιός. Θα έπαιζε ο Φορτούνης, που εξακολουθεί να μην είναι βασικός στον Ολυμπιακό; Δε νομίζω.

Να σου πω και το άλλο. Έτσι κι ήταν καλά ο Γιαννούλης, κανένας Τσιμίκας δεν θα έπαιζε με την Μολδαβία. Κι αυτός αναπληρωματικός είναι στη Λίβερπουλ, δεν παίζει βασικός.

Πάει να νικήσει την Σλοβενία τώρα με τον Φορτούνη και Τσιμίκα. Και μακάρι να το κάνει, δηλαδή. Αλλού είναι το θέμα. Αυτό, ένα παιχνίδι είναι θα περάσει. Όταν αρχίσουν τα προκριματικά του Μουντιάλ έχει να πέσει  γκρίνια και φωνές, για τον Φορτούνη και τον Μάνταλο. Της Πουλχερίας έχει να γίνει.

Και ξέρεις, ποια είναι η πλάκα; Ο Φορτούνης με τον Μάνταλο είναι κόπι πάστε που λέει κι ο Πολλάκης. Οι προπονητές τους βάζουν αριστερά, για να συγκλίνουν και να πασάρουν ή να σουτάρουν. Άσχετο, τώρα που ο Φορτούνης θέλει να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ κι ο Μάντςλο βολεύεται και αριστερά.

Να στο πω κι αυτό. Όποιον και να βάλει, κάπου θα κερδίσει ο Τζόνι και κάπου θα χάσει, όπως γίνεται στην ίδια τη ζωή. Αν βάλει το Μάνταλο, κερδίζει σε άμυνα. Το βάζει το ποδάρι του στη φωτιά ο Πέτρος. Αν βάλει το Φορτούνη, κερδίζει στην επίθεση, είναι καλύτερος από τον Μάνταλο, αλλά αμυντικό, δεν το’ χει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα