«Όταν με απορρίπτουν όσοι αγαπώ, το επόμενο βήμα μου είναι να τους απορρίψω κι εγώ»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στο περιοδικό «ΕΓΩ», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με την τωρινή σύζυγό του, αλλά δήλωσε και την δυσαρέσκεια του για τις πράξεις ενός συναδέλφου του.

«Θέλω να κάνω ένα παιδί για την γυναίκα μου. Δεν θα ήθελα να το κάνω με τεχνικούς τρόπους γιατί αισθάνομαι ενοχές. Ένα μεγάλο αμάρτημα μου, που νιώθω ότι με βαραίνει, είναι ότι με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα. Αρκετές φορές έτυχε να κάνουν εκτρώσεις οι σύντροφοί μου. Καμιά φορά βέβαια σκέφτομαι σε ποια κοινωνία φέρνεις πια ένα παιδί. Επειδή έχω κάνει δύο παιδιά, όταν μεγαλώσουν δεν σου δίνουν σημασία. Δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σένα. Μόνο όταν έχουν ανάγκη θα σε πάρουν τηλέφωνο κι αυτό με ενοχλεί πολύ. Όταν με απορρίπτουν όσοι αγαπώ, το επόμενο βήμα μου είναι να τους απορρίψω κι εγώ».

Ο δημοσιογράφος επέλεξε να ρωτήσει τον Σταμάτη Γονίδη, για την άποψη που έχει για τον Νότη Σφακιανάκη. Δήλωσε χαρακτηριστικά «Βέβαια. Επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα