Όταν ο Αλαφούζος έκανε έρανο στις ΗΠΑ, οι φραγκάτοι ομογενείς κι ο Δρακωτός δεν τον έβλεπαν…

Μια χαρά του έκατσε του Αλαφούζου ο Μάρκος Δρακωτός. Δν πρόκειται ν’ ασχοληθεί μαζί του. Φοβερό άλλοθι του έδωσε ο Μαρκ. Σου λέει, τώρα που ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Ευρώπη, τώρα βγάζεις ανακοινώσεις; Και γιατί δεν ενδιαφέρθηκες, τότε που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο;

Έτσι είναι. Τρίβει τα χέρια του ο Γιαννάκης, με τον Δρακωτό. Γι αυτό και είπε σου συνεργάτες του ότι ο Δρακωτός δεν είναι κανονικός επιχειρηματίας. Κι έχει δίκαιο. Δεν κάνουν έτσι οι σοβαροί επιχειρηματίες.

Στριμωγμένος στην γωνία είναι ο Αλαφούζος, μετά το πατατράκ από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το Conference League. Τον βαράνε από παντού να πουλήσει. Η «Α» και η iapopsi.gr θα έχουν αναλυτικό ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο.

Κι εκεί που δεν ξέρει κατά που να κάνει ο Γιαννάκης, να’ τος ο Δρακωτός να τον σώσει και καλά. Μια χαρά κάλυψη. Σου λέει, ο Γιαννάκης, που να τον δώσω τον Παναθηναϊκό, ρε. Να τον καταστρέψει ο Δρακωτός και να το έχω βάρος εφ όρου ζωής; Όχι ότι τώρα δεν το έχει, αλλά τώρα κάνει κουμάντο αυτός.

Μη σου πω, δηλαδή, ότι ούτε ο ίδιος ο Αλαφούζος να τον έβαζε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση.

Να σου πω και το άλλο με τον Αλαφούζο και τους φραγκάτους ομογενείς. Ο Αλαφούζος είχε αποφασίσει να κάνει έρανο πριν από μερικά χρόνια, με την Παναθηναϊκή Συμμαχία στην Αμερική.

Τα βρήκε όλα κλειστά. Όλο στο «θα δούμε» τον είχανε τον Γιαννάκη. Περάστε αύριο, το αφεντικό δεν είναι εδώ και άλλα τέτοια. Και την πόρτα του Δρακωτού είχε χτυπήσει. Πόρτα και παράθυρα δεν άφησε που να μην τα χτυπήσει.

Λες κι ήταν υποχρεωμένοι οι φραγκάτοι ομογενείς, ν’ ανοίξουνε τα χρηματοκιβώτια για να μπουκάρει μέσα ο Αλαφούζος. Για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Πήγε να τους πιάσει «αμερικανάκια» ο Γιαννάκης. Και δεν πήρε ούτε δολάριο. Ούτε κι ο Γιαννακόπουλος πήρε, όταν κι αυτός έκανε καμπάνια στην Αμερική.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα