Όταν ο Δημήτρης «ερωτεύτηκε» τον Μοντάνα και τον Κορλεόνε

Αν γινόταν ένα γκάλοπ της στιγμής και οι συμμετέχοντες ερωτούνταν ποιος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μάλλον λίγοι θα είναι αυτοί που θα πρωτοσκεφτούν τον 44χρονο άνδρα με την ιδιότητά του ως επιχειρηματία και διευθύνοντα συμβούλου της εμβληματικής ελληνικής βιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ. Η μεγάλη πλειοψηφία θα φέρει στο μυαλό της την εικόνα του Δημήτρη στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίζει –όχι πάντα με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια– για τον μεγάλο έρωτά του, τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και μία άλλη… καψούρα για τον Δ. Γιαννακόπουλο που συναγωνίζεται αυτήν της πράσινης φανέλας του «Εξάστερου». Μια διαδικτυακή «βόλτα» στο προφίλ που διατηρεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο instagram αρκεί για να καταλάβει και ο πιο αδαής τη λατρεία που τρέφει ο Δημήτρης στις κινηματογραφικές περσόνες μαφίοζων όπως ο Τόνυ Μοντάνα («Ο σημαδεμένος») και Μάικλ Κορλεόνε («Νονός») που τόσο υπέροχα ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη ο Αλ Πατσίνο.

Για τους παλαιότερους των σινεφίλ, η ιστορία της διάσημης γκανγκστερικής ταινίας «SCARFACE» είναι λίγο-πολύ γνωστή: με φόντο την απέλαση 25.000 Κουβανών στις ΗΠΑ το 1981, η ταινία περιγράφει τον ερχομό του Κουβανού μετανάστη Τόνυ Μοντάνα στο Μαϊάμι, ο οποίος μπλέκεται στα πλοκάμια του υπόκοσμου και ξεκινά τη σκοτεινή απασχόλησή του, φτάνοντας στο σημείο να γίνει ο ίδιος βαρώνος ενός περιώνυμου καρτέλ ναρκωτικών στην περιοχή.

Αν υπάρχει ένας καλός λόγος να ζηλέψουν οι άντρες τον Μοντάνα, αυτός δεν είναι άλλος από την κινηματογραφική παρτενέρ τού Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο», την «ξανθή, αγαπημένη Παναγιά» (που θα έλεγε κι ο Τόλης Βοσκόπουλος) Μισέλ Πφάιφερ. Φαίνεται όμως ότι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει σημαδέψει η γενικότερη φιγούρα του Τόνυ Μοντάνα, όπως φαίνεται από το φωτογραφικό κολάζ που αντλήσαμε από το instagram και παρουσιάζουμε σήμερα στις στήλες της «Α». Δεν είναι οι μόνο οι selfie του προέδρου του Παναθηναϊκού που σε επίπεδο πόζας έχουν «κλέψει» κάτι από τον ήρωα του «Σημαδεμένου». Είναι κυρίως μία σειρά αναρτήσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις οποίες απεικονίζονται ο Αλ Πατσίνο σε σκηνές από την ταινία και οι οποίες συνοδεύονται από διάφορες προκλητικές τρόπον τινά ατάκες όπως για παράδειγμα:

-«Μακάρι ο Θεός να δείξει έλεος για τους εχθρούς μου γιατί εγώ δεν θα το κάνω»

-«Το χειρότερο πράγμα σχετικά με την προδοσία είναι ότι αυτή ποτέ δεν προέρχεται από τον εχθρό σου»

Στον λογαριασμό του Δ. Γιαννακόπουλου στο instagram υπάρχει βέβαια και το «Όλοι ζούμε με ένα δαίμονα μέσα μας. Κάποιες μέρες ελέγχεις εσύ τον δαίμονα. Και άλλες μέρες σε ελέγχει εκείνος», αλλά το αν ο 44χρονος επιχειρηματίας είναι δαιμόνιος ή δαιμονικός είναι κάτι που ξέρει μόνο ο ίδιος…

Διαβάστε επίσης