Όταν ο Ευκλείδης… περιεργάζεται τη Αριστοτελία

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τον αποκαλούσε «Θεό» σε ανάρτησή της το 2015 και ο πρώην ΥΠ.ΟΙΚ. του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε ετεροχρονισμένα «Υπερβάλετε...»

Πρώτη… φίρμα στο twitter έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Αιτία; Παλαιότερες αναρτήσεις που χρονολογούνται από το 2010 και στις οποίες η νυν «φωνή» της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχολίαζε, αρκετά καυστικά σε κάποιες περιπτώσεις, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και πολιτικούς όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Αντώνης Σαμαράς.

Αντιδράσεις ή σχόλια δεν υπάρχουν από τη Νέα Δημοκρατία –εμφανώς τουλάχιστον, διότι… αφανώς πολλά ψιθυρίζονται–, τη δική του απάντηση όμως έδωσε ένας πολιτικός αντίπαλος της κυβέρνησης. Ο λόγος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που είχε «πρωταγωνιστήσει» κι αυτός στους διαδικτυακούς σχολιασμούς της κυβερνητικής εκπροσώπου το 2015. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή εκείνη τη χρονιά η Αριστοτελία Πελώνη είχε «τιτιβίσει» το εξής: «Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό».

Έστω κι αρκετά χρόνια μετά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είδε την ανάρτηση της Πελώνη και δεν έχασε την ευκαιρία να την ποστάρει στα δικά του προφίλ που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας περιπαικτικά: «Υπερβάλλετε…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα