Ουρά για Κάτσε

Δεν έχει ένα, αλλά πολλά ανοιχτά μέτωπα ο ΠΑΟΚ που πρέπει να λύσει. Ένα από αυτά είναι η υπόθεση Κάτσε που παραμένει ανοιχτή ακόμα. Ο Αλβανός διεθνής εξακολουθεί να έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων και τον Γενάρη δεν αποκλείεται να κριθεί το μέλλον στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, μάνατζερ της Ουντινέζε και της Ελλάς Βερόνα είδαν τον ποδοσφαιριστή στο νικηφόρο ματς της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας στη Βουδαπέστη (2-0) στο οποίο είχε καλή απόδοση, ενώ το ίδιο συνέβη και στο ματς της Τρίτης με την Ισπανία όπου σκάουερ τσέκαραν τον Κάτσε.

Ο Κάτσε είναι στη λίστα και γερμανικών ομάδων, όπως το Αμβούργο που αναφέρουν οι συμπατριώτες του, και παρά το γεγονός ότι ο Χουμπ Στέφενς καίγεται για την άμεση επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση από την διοίκηση. Η ουσία είναι πως ευρωπαϊκά κλαμπ κάνουν ουρά για τον ποδοσφαιριστή και ήδη από το δικέφαλο κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να κλείσουν ένα deal κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης