Ουζουνίδης: «Πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»

Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια ματς κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο επικίνδυνο. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης και σημείωσε πως για τον Εργοτέλη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ως το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη NOVA:

-Για την πορεία της ομάδας: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και έχουμε μεγάλο κίνητρο για να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Τη διαφορά την κάνουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία δύσκολη ομάδα και το ότι έχει χάσει κάποια παιχνίδια τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Θα δώσουμε το 100% και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

-Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Ο ΠΑΟΚ έχει λύσεις και δεν νομίζω ότι δεν θα είναι συγκεντρωμένος. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μια ομάδα με δυνατότητες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του».

-Για τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας: «Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις αλλά ζούμε με αυτό που έχουμε και έχουμε καλούς παίκτες. Πιστεύω στις δυνατότητές τους και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης