«Όχι» Β. Μιχαλολιάκου σε διανομή τροφίμων της Χ.Α.

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος απαγόρευσε την προγραμματισμένη για το Σάββατο, διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου.

Μάλιστα σήμερα το πρωί ο κ. Μιχαλολιάκος απέστειλε επιστολή στον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά, σημειώνοντας ότι «επειδή πληροφορούμαστε ότι διάφοροι σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πειραιώς ζήτσε τη συνδρομή από την ΕΛ.ΑΣ. «ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις, φορείς δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας Δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν “πανηγύρι” διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας».

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ανέφερε τα εξής:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, παρά την παράνομη και αντισυνταγματική διακοπή της κομματικής χρηματοδότησης θα πραγματοποιήσει ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αύριο Σάββατο στις 11:00 στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εορταστική διανομή τροφίμων. Θα δοθεί προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη. Πόσο μάλλον την περίοδο των εορτών.

Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης