Ούγγρος διαιτητής στην Τούμπα, μισός Ούγγρος ο Μπόλονι, καμία ανακοίνωση για Κλάτενμπεργκ

Διαβάζεις, ότι ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ θα σφυρίζει στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Και στο VAR, ο Κροάτης Γκόραν Γαμπρίλο. Μάλιστα. Ποιος τους έβαλε; Ο Κλάτενμπεργκ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ απέσυρε την στήριξή του. Όλα καλά, δηλαδή;

Πάει ο Κλάτυ και βάζει Ούγγρο διαιτητή, όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι μισός Ούγγρος; Έτσι θέλει να τον αποκαλούνε τον Μπόλονι. Μισό Ρουμάνο, μισό Ούγγρο. Άλλωστε το Μπόλονι είναι εκατό τα εκατό ουγγρικό.

Δεν είναι ένας λόγος αυτός να βγάλει ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ; Δέκα την ημέρα βγάζει για τον Κλάτενμπεργκ, τον Σιαμπάνη, τον Άρη, τον Καραπαπά. Δεν μπορεί να βγάλει μία ακόμα; Έτσι για να ξέρει ο Μπόγκναρ, ότι τον περιμένουν στην γωνία, έτσι και κάνει καμία κουτσουκέλα σαν τον Νάιχαουζ.

Και δεν είναι μόνο ο Μπόγκναρ. Είναι και ο Κροάτης VARistas Γαμπρίλο. Γκόραν Γκαρμπίλο. Στο VAR παίζεται όλο το παιχνίδι, δεν υπάρχει κανένας διαιτητής. Τα έχει γράψει αυτά η «Α» και η iapopsi.gr.

Έτσι θα το αφήσουν αυτό τα λαγωνικά του ΠΑΟΚ; Κυριάκος, Δουξ της Μενεμένης, Χρυστοστομάκης Γκαγκάτσης είναι ευχαριστημένοι με τον ορισμό του Κλάτενμπεργκ, που στήνει παράγκα; Δεν πρέπει να ενημερώσει ο ΠΑΟΚ ο λαό του αν αυτοί οι δυο, ο Ούγγρος και ο Κροάτης είναι μέλη της παράγκας;

Αποκλείεται, δηλαδή, να έπεσε κανένα τηλέφωνο στον Γκαμπρίλο; Τόσους Κροάτες είχε ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν. Ασάνοβιτς, Βλάοβιτς, Ράντζα, Βράνκοβιτς και τα ρέστα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα