Oυκρανία: Χωρίς ρεύμα αρκετές ώρες την ημέρα εν μέσω ψύχους που πλήττει τη χώρα

Οι επιθέσεις της Ρωσίας σε ενεργειακές υποδομές, αναγκάζει τους Ουκρανούς στη λήψη μέτρων περιορισμού της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας

Ρωσική επίθεση εναντίον ουκρανικών ενεργειακών υποδομών κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη οδήγησαν στην επιβολή περιορισμών στη διανομή και στη χρήση ηλεκτρισμού, γνωστοποίησε ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, ο Χερμάν Χαλουστσένκο, εν μέσω κύματος ψύχους που πλήττει τη χώρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

«Ο εχθρός εξαπέλυσε τη νύχτα επίθεση σε υποδομές αερίου», η οποία «συνεχίζεται» ακόμη, ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας Χαλουστσένκο μέσω Facebook, προσθέτοντας ότι αποφασίστηκε να επιβληθούν περιορισμοί στην παροχή για να «ελαχιστοποιηθούν οι δυνητικές συνέπειες για τον ενεργειακό τομέα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα