Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Μισέλ καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια

Ολόκληρη η Ευρώπη είναι αλληλέγγυα προς τη Γαλλία, τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Την φρικτή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας καταδίκασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Σε ανάρτησή της η πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε την αλληλεγγύη της Ευρώπης στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η κ. φον ντερ Λάιεν σημείωσε για την επίθεση με τους νεκρούς στη Νίκαια της Γαλλίας: «Καταδικάζω τη φρικτή και βάναυση επίθεση που έλαβε χώρα στη Νίκαια και είμαι ολόψυχα με τη Γαλλία. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα αυτής της φρικιαστικής πράξης. Ολόκληρη η Ευρώπη είναι αλληλέγγυα προς τη Γαλλία. Παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι στη βαρβαρότητα και τον φανατισμό».

Την ίδια στάση κράτησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, επαναλαμβάνοντας και αυτός την αλληλεγγύη της Ευρώπης προς την Γαλλία.

Η ανάρτηση του Σαρλ Μισέλ

Ειδικότερα, ο κ. Μισέλ ανέφερε στο twitter για την επίθεση με τους νεκρούς στη Νικαια : «Όλη η αλληλεγγύη μου (είναι) με τη Γαλλία και τους Γάλλους. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα της φρικτής επίθεσης στη Νίκαια και τους οικείους τους. Όλη η Ευρώπη είναι μαζί σας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα