Ούτε με… εμβόλιο στην Ευρώπη ο Αλαφούζος, δεν θα κάνει φασαρία για μείον 6 στον Άρη

Για τον Παναθηναϊκό, δεν γράφω τίποτα. Όταν τα έγραφε η «Α» και η iapospi.gr οι άλλοι μιλάγανε για τον αναγεννημένο Παναθηναϊκό και άλλες τέτοιες παπαριές. Άλλα πράγματα θα σου πω εγώ.

Ο Αλαφούζος έχασε μεγάλη ευκαιρία με την ΑΕΚ. Αυτό έχω να σου πω εγώ. Όχι γιατί θα έπιανε την ΑΕΚ στην βαθμολογία. Αυτό είναι το λιγότερο. Και μία ισοπαλία να έφερνε, άριστα θα ήτανε κι ας έμενε τρεις βαθμούς πίσω.

Να στο ξηγήσω. Ξόφλησε ο Παναθηναϊκός για εφέτος; Ποιος το λέει, ρε. Κι αν ο Άρης χάσει τους έξι βαθμούς από την κατηγρία γι απόπειρα πλαστογραφίας αυτουνού του Σκοπιανού του Λάσκοφ, πως λέγεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Η, της ΑΕΚ γι αφαίρεση δέκα βαθμών, για την ιστρία με την Καρδίτσα; Δεν θα μπορούσε να τον πιάσει στην βαθμολογία, αν έφερε ισοπαλία; Με Χ με την ΑΕΚ, η διαφορά θα ήτανε έξι βαθμοί και θα πήγαινε να παίξει με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη μεθαύριο Τετάρτη.

Και την τελευταία αγωνιστική, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης. Μία νίκη δουλειά στην Θεσσαλονίκη θα ήταν για τον Αλαφούζο. Τον Ολυμπιακό στο φινάλε, θα τον κέρδιζε. Για το κύπελλο θα προετοιμαζόταν ο Ολυμπιακός, σιγά, μην ήθελε να σκοτωθεί στη Λεωφόρο. Κι η ΑΕΚ δεν θ’ αδιαφορούσε με τον Άρη.

Ξέρεις, μάστορα, ποιο είναι το θέμα, τώρα; Ο Αλαφούζος και το Αλαφουζοτεχνείο, δεν μπορούν να σηκώσουν κουρνιαχτό για τον Άρη. Θα του πούνε, κάνε μας τη χάρη ρε Γιαννάκη, είσαι της πλάκας ιστορία. Είχε την ευκαιρία με την ΑΕΚ, την έχασες, δεν σου κάνουμε κανένα χατίρι.

Ύστερα, ο Αλαφούζος δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στα γήπεδα; Δεν θα κάνει φασαρία για τον Άρη. Δεν τον παίρνει. Ούτε καν το έχει συζητήσει με τον Μπόλονι.

Διότι άπαξ και το είχαν συζητήσει, δεν θα έλεγε ο Ρουμάνος ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για την καινούργια χρονιά, στις δηλώσεις του. Πάει να πει ότι ο Γιαννάκης δεν του είπε ότι παίζει να του αφαιρεθούν έξι βαθμοί.

Οπότε, που καταλήγουμε; Ότι ο Αλαφούζος ψώνισε από σβέρκο κι εφέτος. Τέταρτη χρονιά εκτός Ευρώπης. Κατά τα άλλα, έκανε και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την περασμένη εβδομάδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα