Ουζουνίδης: «Υπάρχουν υπερβολές, δέχομαι την κριτική αλλά δεν την ασπάζομαι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέδωσε την άσχημη εικόνα της ΑΕΚ στις απουσίες. Οι οποίες θεωρεί ότι μαζί με άλλους λόγους άλλαξαν την ταυτότητα της ομάδας. Ακόμα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δέχεται την κριτική αλλά δεν την ασπάζεται.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Η εικόνα επηρεάστηκε πολύ από τις απουσίες. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μισό του πρώτου γύρου. Για διάφορους λόγους άλλαξε αυτή τη ταυτότητα. Δεν είναι καλή η περίοδος για εμάς.

Ο σύλλογος παίρνει κάποιες αποφάσεις γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν συνέπειες. Εγώ θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι και περίμενα πως θα μας επηρεάσει. Δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει αυτό που βλέπω. Δεν το θεωρώ παράλογο όλο αυτό, είναι καλοί παίκτες, όμως χρειάζονται χρόνο.

Κάνουμε πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα, προσπαθούμε να βρούμε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Θέλω να πιστεύω πως με τις προσθήκες και τις επιστροφές θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε από την αρχή της σεζόν».

Για την πίεση προς το πρόσωπο του: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Όταν δεν μου αρέσει εμένα αυτό που βλέπω, είναι λογικό να μην αρέσει και στον κόσμο. Κάποια πράγματα είναι υπερβολικά.

Υπάρχει η λογική, υπάρχει η κριτική, υπάρχει και το παράλογο. Έχει ξεφύγει όλο αυτό. Δέχομαι την κριτική και τη σέβομαι αλλά δε σημαίνει πως την ασπάζομαι».

Για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό: «Το πρόγραμμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, λόγω της αποχής, λόγω των καιρικών συνθηκών, προσπαθείς να βρεις ρυθμό. Το σημαντικό για το ματς με τον Κισσαμικό ήταν πως είχαμε ένα επίσημο παιχνίδι, ήταν λογικό και αναμενόμενο να μην έχουμε την εικόνα που θα θέλαμε.

«Όπως είναι τα πράγματα, το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε έλλειψη ρυθμού και ήταν κακό το γήπεδο, έγιναν δοκιμές από την πλευρά μου, είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο.

Είδα κάποια πράγματα απέναντι στα δικά μου “θέλω”, οπότε πρέπει να αλλάξουν. Νέα κομμάτια, όπως νέοι παίκτες και η επιστροφή του Τάσου, πρέπει να μπουν ανώδυνα στην ομάδα μετά από δουλειά.

Δεν νομίζω πως κανένα από τα παιδιά ήταν ικανοποιημένο από την εικόνα με τον Κισσαμικό, θα πρέπει οι παίκτες να βγάλουν προσωπικό εγωισμό».

Για Λόπες, Μπακασέτα και Κρίστιτιτς: «Ο Λόπες ήταν πολυ σημαντικός για εμάς, ήρθε ένας τραυματισμός και η ομάδα δείχνει πως εκτιμάει τους παίκτες που αγωνίζονται και τραυματίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Μας βοηθάει στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι πολύ σημαντικός για εμάς, είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για το σύλλογο και τον ίδιο παίκτη. Έγινε αυτό που ήταν σωστό.

Ο Κρίστιτιτς είναι ένας παίκτης που επέλεξα και δεν έχω αμφιβολία. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του και να δω πόσο αισθάνεται καλά γιατί δεν τον πήραμε για ένα παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω μαζί του για να είναι έτοιμος όταν αγωνιστεί».

Για την κατάσταση του Γαλανόπουλου: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Γαλανόπουλο, θα μπορούσαμε να τον πιέσουμε να μπει. Είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πρέπει να τον προστατεύσουμε.

Δεν έχουμε στη μεσαία γραμμή ακριβώς τους παίκτες που έχουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αυτή τη στιγμή. Η πίεση είναι φυσιολογική για έναν προπονητή, αυτό που θέλω είναι να είναι ήρεμοι οι παίκτες».

Για τον αγωνιστικό χώρο στα Γιάννινα: «Υπάρχει ιδιαιτερότητα στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Το ματς κυπέλλου παιζόταν στα 60 μέτρα. Θα είναι δυνατό ματς. Πρέπει οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι απ΄ όσα λέγονται για μένα.

Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να έρθουν τα υπόλοιπα παιδιά για να βοηθήσουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται βαθμούς. Βγάζει ενέργεια και διάθεση και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ανταπεξέλθουμε με την ποιότητα μας. Ο αγωνιστικός χώρος θα έχει κάποιο πρόβλημα και πάντα επηρεάζεται η πιο τεχνική ομάδα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα