Π. Καμμένος: Διέψευσε Παπαγγελόπουλο, «έδειξε» Δημήτρη Καμμένο

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αποκάλυψε ότι ο συνεπώνυμος  πρώην βουλευτής του είναι αυτός που «πιάστηκε» από τον κοριό της ΕΥΠ – Τι είπε για Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που δημοσίευσε ηχογραφημένη συνομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με δημοσιογράφο, στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τότε υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να του δίνει εντολή να ασκήσει δίωξη σε βάρος των δημοσιογράφων της εφημερίδας, σήμερα ήταν η σειρά του τέως συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ο Π. Καμμένος αρνήθηκε κατηγορηματικά τόσο την ύπαρξη διαλόγου όσο και ότι υπήρξε συνάντησή του με τον Δ. Παπαγγελόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την περίοδο που το κόμμα του συγκυβερνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά για τον Παπαγγελόπουλο ο Π. Καμμένος είπε ότι «έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος και η συνάντηση δεν έγιναν ποτέ».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος».

Για τον διάλογο που δημοσίευσαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι γίνεται προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του. «Αυτού του είδους η προσπάθεια είναι για να με κάνουν δήθεν να σιωπήσω και να πλήξουν προσωπικά με ανήθικους χαρακτηρισμούς τη δικηγόρο μου και σύζυγό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο κύριος Πάνος αν ο κύριος Δημήτρης ισχυριστεί –το πιθανότερο– ότι όσα είπε ήταν αστειάκια της στιγμής, ενθυμούμενος το γνωστό ανέκδοτο με τον λαγό που είπε απολογούμενος στο αγριεμένο λιοντάρι ότι «λέμε και καμία… μακακία να περνάει η ώρα».

«Κινούταν αυτόνομα ο Δημήτρης Καμμένος»

Σε ερώτηση για πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ που εμφανίζεται σε υποκλοπές της ΕΥΠ να συζητά με ανθρώπους του υποκόσμου, ώστε να πάρουν τον διαγωνισμό του κυλικείου της Βουλής, ο Π. Καμμένος είπε: «Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα».

Το ενδιαφέρον με αυτή την υπόθεση είναι ότι για τη δράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ ενημερώθηκαν και ο τότε πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Βουλής, αλλά η πληροφορία διέρρευσε… και το κύκλωμα σταμάτησε να μιλάει στα κινητά.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος, ανέφερε ότι «στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα