Π.Μαρινάκης: «Φυσική η αντίδραση του Σα Πίντο»

Φυσιολογική χαρακτήρισε την αντίδραση του Σα Πίντο στο ματς με την Ξάνθη ο Πέτρος Μαρινάκης. Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, μιλώντας στον «Sentra» αναφέρθηκε στη διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου και τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Π.Μαρινάκης:

-Για τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου:

«Δεν θέλω να μιλήσω. Ο κόσμος είδε τι έγινε και υπήρχε κι άλλο ένα πέναλτι στο 0-0 που δεν μας έδωσε. Στο φύλλο αγώνα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και για τον Κουτσιανικούλη, αλλά και για μένα έγραψε διάφορα που δεν ειπώθηκαν».

-Για το αν τα… έχωσε στον Λαμπρόπουλο:

«Ξέρουν όλοι το ήθος που είχα κι έχω ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τώρα ως γενικός αρχηγός. Σέβομαι και μιλάω καλά στους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο που θέλουμε να πάει μπροστά. Θέλω λοιπόν όπως σέβομαι να σέβονται την ομάδα μου. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και μπορούμε κάθε παιχνίδι να το διεκδικούμε μέσα στο γήπεδο».

-Για το ξέσπασμα του Σα Πίντο:

«Ηταν φυσική αντίδραση γιατί είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δουλεύει όλη μέρα. Είναι 2 μήνες στο Ηράκλειο και δεν ξέρει τίποτα… Δεν είναι μόνο εκείνη η φάση, υπήρχε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν διάφορα σφυρίγματα. Λογικό είναι όταν κάποια στιγμή βλέπεις και σε αδικούν τι να κάνεις; Να πάρεις τη μπάλα να τη βάλεις στα δίχτυα;

Δεν θέλουμε τη βοήθεια κανενός. Το παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο κι ο καλύτερος να κερδίζει. Σίγουρα έχει διαφορετική νοοτροπία και με όλα όσα έχει δει κάποια στιγμή θα αντιδρούσε. Οι παίκτες που δουλεύουν όλη μέρα, αξίζουν να αμοίβονται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός απ’ όλους. Ασχοληθήκαμε πολύ με τον κ. Λαμπρόπουλο, δεν αξίζει να ασχολούμαστε τόσο πολύ…»

-Για τη συνέχεια:

«Μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι και σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό για να τελειώσουμε το πρώτο μισό αρκετά καλά και να περάσουμε καλές γιορτές»

-Για το αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή για τη φυγή του Γκαλέτι:

«Αυτό δεν το γνωρίζω… Ο Λούτσι θα κάτσει να σκεφτεί ορισμένα πράγματα, τι θέλει, τι τον συμφέρει, του λείπει και η οικογένειά του. Αυτός θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ».

Διαβάστε επίσης