Π. Ρήγας: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ»

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα fm», o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας σχολίασε πως: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα πλέον, σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Από ένα κόμμα, το οποίο, χωρίς στρατηγική, δέχεται τον οποιοδήποτε από την άκρα δεξιά ή από την κεντροδεξιά, να συμμαχήσει μαζί του. Ακόμα και το διάολο δέχεται. Πρέπει να το προσδιορίσει καλύτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ποιόν εννοεί διάολο – διάολο εννοεί τον κ. Καμμένο;»

«Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η στόχευσή του» συνέχισε, «δεν θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο το βήμα που έκανε από το να καλέσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με μια δήλωση. Επί του προκειμένου υπερέβη κάθε όριο πολιτικής ηθικής συμπεριφοράς ή πολιτικής ευπρέπειας και έφτασε στο σημείο να λέει ότι αν κάνετε μια δήλωση μετάνοιας και αναγνωρίσετε το λάθος σας θα είστε ευπρόσδεκτοι, και μάλιστα το προσωποποίησε υποδεχόμενος την κυρία Τζάκρη και υιοθέτησε τη συγκεκριμένη πρακτική. Μιλώντας για το tweet του Γιάννη Πανάρετου και την πρόσκληση σε τμήμα του ΠΑΣΟΚ που σχετίζεται με το Γ. Παπανδρέου τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Κάνει άλλη πρόσκληση ο κ. Πανάρετος. ‘Αλλο πουλέν της πολιτικής αυτό, που, εν πάση περιπτώσει, έδωσε κι αυτός καρπούς στην πολιτική… Θέλει να πει, διαπραγματευτείτε με ένα συγκεκριμένο κύκλο, που εκπροσωπούμε τον Παπανδρέου; Κατά την άποψή μου θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δίνει καμιά κάλυψη σε αυτούς που κάνουν προσκλήσεις στο όνομά του. Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να λέει τέτοιου είδους ανοησίες, γιατί περί ανοησίας πρόκειται, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Και καλό είναι κάποιοι να ηρεμήσουν. Βλέπω μια τάση σε ορισμένους που βγήκαν στο περιθώριο να ξαναβγούν στο προσκήνιο με οποιοδήποτε τίμημα».

Διαβάστε επίσης